GAYGAYE - GAY/LEZBIYEN ARKADASLIK SITESI
  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş  Arkadaşlarım

Genel Sohbet
 GayGaye :Eşcinsel-ce :Genel Sohbet
Mesaj icon Konu: Yanlıs Anlamazsanız Sizle Bir Şey Paylaşmak İstiyorum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder

Yazar Mesaj
celiksweet
Çaylak
Çaylak
Simge

Gönderilenler: 15
Paylaşım Gücü
8%
Seviye
5%

Alıntı celiksweet Cevaplabullet Konu: Yanlıs Anlamazsanız Sizle Bir Şey Paylaşmak İstiyorum
    Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 01:37
Arkadaslar Herkese Selam Öncelikle iyi forumlar iyi günler.Benim Yanlıs Anlamazsanız cok paylasmak ıstedıgım bı konu war Belkı Yorumlarsınız dıye düşündüm.Çünkü sadece basvurdugum forum bu forum.Şimdi Bıgun Bı An Oluyor Elimde Olmayan ani bi düşünce saplanıyor Ben Eşcinsel Değilim.O anda Duygularım tam tersine dönüyor.Yaptıgım seyın cok saçma oldugunu düşnüorum:S Hatta Kendı kendıme %100 Hetero OLdugumu Kanıtlıorum Inanıyorumda.Hıc Bır escınsellık İhtiyacı hısetmıorm mesela Forumlara gitmek,arkadas aramak veya yakısıklı erkeklere bakmak gibi.Hatta Güzel Olan Dizi Artistlerine Bıle Cok sık bakyıorum bayan olan.An oluor Escinsel Gibi hissediyorum.Eskıler Aklıma gelıor eskıden escınsel olmama dahı hıc bı ıhtımal yoktu fakat soralar aklıma gelıor bırısı cok sewdim hetero seksüel brisini ama söyle düşnüyorum o kısıyı kardesım gıbımi sewdim.Böyle kendımımı kandırıorum bu düşünceyle bilemıorm.Sankı ıcımde sureklı bısıler mücadele içinde.Acaba durumum psikolojikmi bunu yasayan warmı Lütfen bana yardımcı olun:S
IP
kayra
Kadim Üye
Kadim Üye
Simge

Gönderilenler: 973
Paylaşım Gücü
64%
Seviye
75%

Alıntı kayra Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 01:31

takım tutuyomus gibi hissetme.. hani bi tarafı secme gibi bi zorunlulugun yok :)) biseksüel olabilirsin ayrıca insan sürekli de erekte halde dolasamaz hani her an aklında cinsellik olamaz.. bu yüzden arada escinselligi unuttum diye düsünüyosundur :D

siradan mi ?
IP
veronika
Çaylak
Çaylak
Simge

Gönderilenler: 45
Paylaşım Gücü
14%
Seviye
5%

Alıntı veronika Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 02:09
Eşcinsellik psikolojik bir olgu olmadığından biseksüellik de aynı derecede normal oluyor.Absüürd bir durum yok yani ortada.Cinsiyetine göre değil de hislerine göre yaklaş derim karşındaki insana.Hayır sen hasta değilsin.Biseksüelsin.Evet.
Bilinçli ruh hastası.
IP
celiksweet
Çaylak
Çaylak
Simge

Paylaşım Gücü
8%
Seviye
5%

Alıntı celiksweet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 03:44
Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemliydi Çk Tesekkur ederım arkadaslar
IP
celiksweet
Çaylak
Çaylak
Simge

Paylaşım Gücü
8%
Seviye
5%

Alıntı celiksweet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 22:28
ee baska yorum u olan yoqmu bakıp geçmeyın yaf:S ne gecıosa aklınızdan paylasın yazın:S
IP
obscuration
Tam Üye
Tam Üye
Simge

Gönderilenler: 119
Paylaşım Gücü
24%
Seviye
15%

Alıntı obscuration Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 22:40
benim başıma gelmişti galiba ilk aşkım bi arkadaşımın babasıydı yada ondan önce üst kattaki bana abilik yapan bi abiydi ciddi abi kardeş ilişkisi vardı gerçektenbi tercih yapmak zorunda değilsin ama tercih yapmak zorunda bırakılmamak için birilerinden gizlemek zorundasın şartlı özgürlük ama dünyada özgürüm diye yaşayan herkez böyle yaşıo...sadee vicdan azabı çekmemek için kendi yollarındaki senden güçsüz insanları yoldan çıkarmamak kafi onun dışında rahatsız olman gereken bişi yok.canın sex istiosa ben sex yapıcam die ortalığı kimse ayağa kaldırmadığı gibi kendine bi kurban bulup sessizce halledeceksin canın istemiosa yapmak zorunda değilsin hatta istersen iki tarafdan bile faydalanabilirsin
Fransanın Tek Delikanlısı PePe Le Peu
IP
celiksweet
Çaylak
Çaylak
Simge

Paylaşım Gücü
8%
Seviye
5%

Alıntı celiksweet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Mart 2010 Saat 06:48
Orjinalini yazan: obscuration

benim başıma gelmişti galiba ilk aşkım bi arkadaşımın babasıydı yada ondan önce üst kattaki bana abilik yapan bi abiydi ciddi abi kardeş ilişkisi vardı gerçektenbi tercih yapmak zorunda değilsin ama tercih yapmak zorunda bırakılmamak için birilerinden gizlemek zorundasın şartlı özgürlük ama dünyada özgürüm diye yaşayan herkez böyle yaşıo...sadee vicdan azabı çekmemek için kendi yollarındaki senden güçsüz insanları yoldan çıkarmamak kafi onun dışında rahatsız olman gereken bişi yok.canın sex istiosa ben sex yapıcam die ortalığı kimse ayağa kaldırmadığı gibi kendine bi kurban bulup sessizce halledeceksin canın istemiosa yapmak zorunda değilsin hatta istersen iki tarafdan bile faydalanabilirsin
sorunumun ne oldugunu çözebilsem ah ona göre hareket etcemde...
IP
aspirin_001
Usta
Usta
Simge

Gönderilenler: 265
Paylaşım Gücü
40%
Seviye
50%

Alıntı aspirin_001 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Mart 2010 Saat 16:01
ya kendinle bu kadar mücadele içinde olma o zaman işte battıkça batıyorsun eğer kendine bir bayan arkadaş istiyorsan biriyle ol ve kendini test et yani istediğin o mu? tamam iki taraftan da hoslanabilirsin ama söyle bişey var zaten bir zaman sonra üf aman yeter istemiyorum kimseyi diyorsun :) benim gibi bende kendimle mücadele ettim şimdi böyle çok daha iyi hissediyorum kendimi sende öyle hissetceksin eminim...
IP
aspirin_001
Usta
Usta
Simge

Gönderilenler: 265
Paylaşım Gücü
40%
Seviye
50%

Alıntı aspirin_001 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Mart 2010 Saat 16:03
sadece arkadaş olarak kalabilirsin ve gerçekten çok daha rahat için de dışında huzurlu oluyor...
IP
Ziggy
Çaylak
Çaylak
Simge

Gönderilenler: 58
Paylaşım Gücü
18%
Seviye
5%

Alıntı Ziggy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 19:55
Orjinalini yazan: obscuration

canın sex istiosa ben sex yapıcam die ortalığı kimse ayağa kaldırmadığı gibi kendine bi kurban bulup sessizce halledeceksin canın istemiosa yapmak zorunda değilsin hatta istersen iki tarafdan bile faydalanabilirsin

Yani tüm sorun sadece seks yapmak mı ki?!:)))
Konuyu başlatan kardeşim, aynı şeyleri ben de hissediyorum zaman zaman, ama bunun ne biseksüellikle, ne de "erektil olmamakla":))))) bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece hala cinsel kimliğimizle barışık olmadığımız, kabullenemediğimiz, utandığımız ve kendimizi affedemediğimiz içindir bunlar bence. "Hetero olup evlenip çoluk-çocuk sahibi olup mutlu yaşamak varken, ne diye ben eşcinsel olup böyle korkarak, utanarak, saklanarak yaşamalıyım?!" gibi sorular üstüne gelince bazen psikolojin seni kandırıyor öyle. Bir eşcinsel olarak mutlu olabilirsek veya mutlu olabileceğimizi anlayabilirsek belki geçer, belki de bir psikiyatriste uğramakta yarar vardır (eşcinsellikten kurtulmak için değil, kendi iç dünyanı anlayabilmen için).
Neden biseksüellikle ilgisi yok diyorum, çünkü bu zaman zaman gelen "kendini kandırma atakları" dışında kadınlara bir cinsel ilgi ve istek duyduğum yok ve mutluluk dendiyi zaman oluşan düşlerimde de malesef sadece erkekler var, biseksüel olmama işaret eden bir bulgu göremiyorum.
Un garçon pas comme les autres;)
IP
celiksweet
Çaylak
Çaylak
Simge

Paylaşım Gücü
8%
Seviye
5%

Alıntı celiksweet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2010 Saat 20:00