Paylaşım Gücü
20%
Seviye
5%
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2007 Saat 17:45
hiçbirini istemem-onlar benle duş almayı istesin:-P
(Tuba hoş ama şimdi allah var)
..fikrini ipotek etmiş sevdalara seninle boyuna sevilmiş sen, yalanı sevdasından büyük sen, bir bilsen..Biz ne zaman içsek-iç değilizdir aslında..dışımızda bronz bir izmir akşamı..
güzel olmaları tanımadığım halde onlarla banyo yapma ihtimalimi güçlendirir mi? tabiki hayır... ha tellak arıyorlarsa o ayrı.bildiğim birkaç hamam adresi var ki anca yeter yüzlerindeki yedi kat makyajı temizlemeye.
Paylaşım Gücü
22%
Seviye
5%
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 Saat 04:10
bunlardan hııcbırı ama ılla bı kadınsa '''alessandra ambrosio''' tabi ki .. victoria secret'ın en guzel mankenii! boyle bı kadınsılık aynı zamanda bole bı bebeksı ıfade yooook :D
ѕуLαя.нуρησтizєd | çelişkili bir düzende duygularıyla ortada,düşününce eski ..
Paylaşım Gücü
30%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2008 Saat 23:09
uzerinde ince calisilmis bir guzellik ornegi olan Eva Green
The dreamers filminde daha bi asık olmustum bu fransız afete...
Dinlemene bile gerek yok, yanlızca bekle.Beklemene bile gerek yok,sessiz,sakin ve yanlız kalmayı öğren yeter.Dünya maskesini çıkarman için kendini senin ellerine uysalca teslim edecek.Başka şansı yok!
Taßiki Zaten eSki Hatunum Tuba'ya Benzioooduuu ufff Cok Ho$ hatun Yaaa icim eridi Bi ho$ oLDugene
HaYaT TiYaTRoSuNDa HeP o aSi KiZi oYNaSaMDa HeR ZaMaN DüRüST oLMaYa GaYReT eTTiM.!BeLKiDe HeRKeZ TaRaFiNdaN SeViLeN Bi oYuNCu oLaMaDiM aMa KeNDi CaPiMDa DuSMaNiMi BiLe aFFeDeCeK KaDaR iNSaNiM
Paylaşım Gücü
24%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2008 Saat 02:03
kate winslett ve ya mena suvari ehehe christina ricci de derdim ama fena kilo vermiş ve göğüs küçültme operasyonu geçirmiş. onu tipi yakışıyordu değiştirmeden önce.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma